REIKI helpt jou om (weer) de leider van je leven te worden

 Je loopt op straat en struikelt over een stoeptegel. Je valt op de grond en je knie ligt open. Het eerste wat je deed was waarschijnlijk je hand op de pijnlijke plek leggen. Eigenlijk paste je hiermee al Reiki toe.

 

 Of als je met buikpijn op de bank zit omdat je iets verkeerds hebt gegeten, dan is een automatisch reactie om je hand op je buik te leggen. Ook hier paste je eigenlijk al Reiki toe.

Algemene voorwaarden

Kan je mij met Reiki genezen?

Nee, Ilse van de Burgwal is geen arts. Ik zal nooit zeggen dat ik zal genezen. Behandelingen kunnen ondersteunen en wellicht de klacht verminderen en of wegnemen. Ik raad altijd aan: ga eerst naar huisarts en/of specialist!!! Je bent ten aller tijden zelf verantwoordelijk voor je gezondheid.

Werkt Reiki bij iedereen?

In principe wel, ik zeg ‘in principe’. Wanneer mensen er echt niet voor open staan, blokkeren ze zichzelf dermate dat ze niet open staan voor de universele energie van Reiki. Dat is prima, ieder loopt zijn eigen pad op zijn eigen tempo.

Moet ik me ontdoen van mijn kleding tijdens een Reiki-behandeling?

Nee, zeker niet. Alleen je schoenen gaan uit. Neem eventueel warme sokken mee die je tijdens de behandeling aan kan doen. Wanneer nodig, heb ik een dekentje voor je.

Hoe gaat het in zijn werk om een afspraak te maken?

Wanneer je een afspraak wenst kun je het beste even bellen, mailen, appen of het meest makkelijke voor iedereen door online een afspraak in te plannen.

De datum wordt dan afgesproken en je krijgt dan per mail een uitnodiging toegezonden. 

Wat als ik te laat kom, of helemaal niet kan komen?

Tijd is kostbaar. Tussen jouw afspraak en de volgende klant zit wat tijd tussen. Een afspraak kan soms wat uitlopen. Maar wanneer je te laat bent, kan het betekenen dat je afspraak wat korter zal zijn.

Wanneer je je afspraak moet afzeggen doe dit dan 24 uur van te voren. Anders word de tijd in rekening gebracht.

Wanneer ik een afspraak niet kan nakomen, moet ik dan toch betalen?

Wanneer er binnen 24 uur afgezegd word (uitgezonderd corona) of bij niet komen opdagen, dien je inderdaad te betalen. De behandeling wordt dan in rekening gebracht. Dit omdat op zo’n korte termijn geen nieuwe afspraak gemaakt kan worden. Deze betaling kan per bank binnen 14 dagen worden voldaan. Rekeningnummer staat op de factuur.
Wanneer een rekening niet voldaan wordt zal er een incassobureau worden ingeschakeld. Deze kosten zijn voor rekening van de klant.

Ilse van de Burgwal, anders is uniek, coaching, training, Woudenberg, mindset, eigen regie, eigen koers varen, authenticiteit, echt jezelf zijn, kwetsbaar, kwetsbaar zonder je kracht te verliezen, veerkracht