Lukt het niet om in een flow te komen in je onderneming en wil je weten waarom?

Zodat je het kan het doorbreken en een volgende stap kan zetten in je onderneming.

Stroomt het niet in je onderneming?

Omdat je onvoldoende opdrachten krijgt?
Omdat je geen netwerk opgebouwd krijgt?
Omdat je je werk niet echt leuk vindt?

Ontdek wat je weerhoudt, en zet een volgende stap in je bedrijf.
Je bent niet de enige, maar de reden waarom je het lastig vindt is wel uniek.
Met behulp van systemisch werk krijg je zicht op je écht wilt en wat je belemmert. Geen praktische tips, wel zelfkennis en inzicht in wat je te doen staat.

Wat gaan we doen? 

Veel van je gedachten, je gedrag, je patronen en soms zelfs je gevoelens, vinden hun oorsprong in de omgeving (systemen) waarbinnen we zijn opgegroeid. In het bijzonder je familie van herkomst. Dit is van invloed op je huidige bestaan, op wie jij bent. Hoe je dingen doet, hoe je tegen zaken aankijkt. Ook hoe je aankijkt tegen je onderneming, je financien, je klanten etc.

We gaan jouw unieke situatie in beeld te brengen. Dit doen we door je enkele vragen te stellen, en doordat we met behulp van de deelnemers van de workshop letterlijk zichtbaar maken wat er bij jou, in jou speelt, Hierdoor begrijp je en ervaar je welke oude patronen je kunt loslaten. Sterker nog: alleen het inzicht verandert al hoe jij erin staat.

Onder begeleiding van 2 ervaren systemisch werkers komen we met max. 12 mensen bij elkaar. Bij een bijeenkomst van een dagdeel (ochtend, avond of middag) kunnen we de systemen van 2 deelnemers uitwerken. De 10 andere deelnemers zullen mogelijk worden gevraagd om deel te nemen aan de opstelling van een systeem. Door hier letterlijk in te gaan staan, maar ook door het te observeren, zul je inzichten krijgen die er voor jou toe doen, ook als het niet jouw unieke systeem betreft.

We organiseren ook bijeenkomsten van een hele dag. Tijdens deze dag vertellen we je ook meer over de achtergrond van systemisch werk. Deze dag staat in het teken van veel oefenen in kleine groepjes, zodat iedereen aan bod komt met een vraag die voor hem/haar actueel is. Voor degene met een prangende vraag is er de mogelijkheid om een grote opstelling te doen. Hiervan kunnen we er 2 á 3 doen tijdens deze dag.

We nemen de tijd voor wat speelt, op een heerlijke locatie in het midden van het land en uiteraard met een gezonde en super smakelijke lunch, welke is inbegrepen.

De investering is:

Dagdeel

Meekijken & leren van de opstelling van een ander en evt. representant staan in 'het veld'
35
  • korte uitleg over systemisch werk
  • meekijken en leren van de vraag en opstelling van een an
  • eventueel representant staan in ‘het veld’
  • inclusief koffie/thee/water en wat lekkers

Aanmelden:

Kijk hiernaast in de agenda welke datum in jouw agenda past en meld je aan.

Wil je even afstemmen voor je een besluit neemt? Dat kan natuurlijk!
Stuur een mail naar systemischinzicht@andersisuniek.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw begeleiders

Anders is Uniek Training & Coaching, enneagram, Ilse van de Burgwal, mindset, topsport, mental coaching, coach, Woudenberg, authenticiteit, be bold be brave be you, eigen regie, systemisch werk, systemisch coachen, opstellingen, organisatieopstellingen, familieopstellingen, dynamieken, systsemisch, leider van je leven zijn, Opstellingen, familieopstellingen, organisatieopstellingen, Enneagram, trainingen, Enneagram trainingen, systemisch werk, systemisch coachen, themabijeenkomsten, anders is uniek, anders is uniek training en coaching, Ilse van de Burgwal, Woudenberg, coaching, coach, mental coach, eigen regie, leider van je eigen leven, leider van je leven, regie, authenticiteit, veerkracht, omgaan met tegenslagen, weerbaarheid

Ilse van de Burgwal

Na de nodige tegenslag weet Ilse, als oud-wereldkampioen rolstoelbadminton, als geen ander wat je nodig hebt om de leider te zijn van je eigen leven.

Na jaren als traffic manager te hebben gewerkt in de grafische industrie is Ilse door haar topsport in het trainers en coachingsvak gerold. Inmiddels is Ilse alweer een aantal jaren coach en trainer bij Anders is Uniek Training en Coaching. Daarnaast is Ilse bondscoach van het NL para-badminton team.

AGENDA

THEMABIJEENKOMST VOOR ZZP-ers/ONDERSNEMERS (HELE DAG)

Zaterdag 22 januari van 9.30-16.00 uur in Leusden

THEMABIJEENKOMST VOOR ZZP-ers/ONDERSNEMERS (HELE DAG)

Vrijdag 2 februari van 9.00-13.00 uur in Leusden