HI, IK BEN ILSE!

 

Ik help jou om (weer) de leider te worden van jouw leven. Als jij de leider van je leven bent, ben je uniek en sta je in je kracht.

HI, IK BEN ILSE

Ik ben trainer, coach en speker. Ik help jou om leider te worden van je eigen leven. Kerwoorden zijn: regie, authenticiteit, omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en weerbaarbaarheid. Practisch met een klein beetje spiritualiteit, afgestemd op jou als persoon. 

 

Wie is Ilse?

Anders is Uniek Training & Coaching, enneagram, Ilse van de Burgwal, mindset, topsport, mental coaching, coach, Woudenberg, authenticiteit, be bold be brave be you, eigen regie, systemisch werk, systemisch coachen, opstellingen, organisatieopstellingen, familieopstellingen, dynamieken, systsemisch, leider van je leven zijn, Opstellingen, familieopstellingen, organisatieopstellingen, Enneagram, trainingen, Enneagram trainingen, systemisch werk, systemisch coachen, themabijeenkomsten, anders is uniek, anders is uniek training en coaching, Ilse van de Burgwal, Woudenberg, coaching, coach, mental coach, eigen regie, leider van je eigen leven, leider van je leven, regie, authenticiteit, veerkracht, omgaan met tegenslagen, weerbaarheid

Na de nodige tegenslag weet ik als oud-wereldkampioen rolstoelbadminton, meervoudig Europees- en Nederlands kampioen als geen ander weet je nodig hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Inmiddels ben ik (naast mijn eigen praktijk) bondscoach van het NL para-badminton team. In 2021 heb ik geschiedenis geschreven door een speelster te begeleiden, trainen en coachen voor en tijdens de allereerste Paralympische Spelen van het para-badminton.

Ik kom van ver. Heb veel meegemaakt, waaronder 2 ongelukken. Maar mij is het gelukt om (weer) de leider te worden van mijn leven en de beste versie van mezelf te worden. Alles vlieg ik aan door moedig, dapper en echt mijn unieke zelf te zijn. Niet altijd makkelijk, maar zeker de moeite waard!

En als dat mij is gelukt, dan weet ik zeker dat jij ook (weer) de leider kan worden van jouw leven.

Ik geloof erin dat je samen verder komt. Wil jij (weer) de leider worden van jouw leven en weet je even niet hoe? Plan hier een afspraak in of klik hier om een mail te sturen.

Professionele biografie

De volgende diploma’s heb ik behaald:
Vitality Performance Coach (hiermee combineer ik mijn ervaring van het bedrijfsleven met mijn jaren als topsporter)

Gecertificeerde NEI Coach

Gecertificeerde coach in de positieve psychologie

Enneagram Practioner

Transactionele Analyse Practioner

NLP Practioner

Master systemisch werk (familie- en organisatieopstellingen) 

 

Daarnaast ben ik:

Ondernemer

Spreker (o.a. Rabobank, 50Live, Empower Women Event)

Bondscoach Nederlands para-badminton team

Trainer van validen en para-badmintonspelers*

* een van mijn valide jeugdspelers heb ik opgeleid en speelt nu in het nationale team

Ilse van de Burgwal, anders is uniek, coaching, training, Woudenberg, mindset, eigen regie, eigen koers varen, authenticiteit, echt jezelf zijn, kwetsbaar, kwetsbaar zonder je kracht te verliezen, veerkracht