Loop jij continue tegen dezelfde patronen aan en ben je daar nu wel klaar mee?

Wil jij vol in jouw kracht staan?

Loop jij continue tegen dezelfde patronen aan en ben je daar nu wel klaar mee? Wil jij vol in jouw kracht staan?

 

Dan is deelnemen aan een familieopstelling iets voor jou. Onderzoek dan jouw familiesysteem en zorg voor die krachtige impuls tot een fundamentele verandering. Breng jouw vraag in om deze inzichtelijk te maken of te doorbreken met een familieopstelling.

Wat gaan we doen? 

Veel van je gedachten, je gedrag, je patronen en soms zelfs je gevoelens, vinden hun oorsprong in de omgeving (systemen) waarbinnen we zijn opgegroeid. In het bijzonder je familie van herkomst. Dit is van invloed op je huidige bestaan, op wie jij bent. Hoe je dingen doet, hoe je tegen zaken aankijkt. Ook hoe je aankijkt tegen relaties en de liefde.

We gaan jouw unieke situatie in beeld te brengen. Dit doen we door je enkele vragen te stellen, en doordat we met behulp van de deelnemers van de workshop letterlijk zichtbaar maken wat er bij jou, in jou speelt, Hierdoor begrijp je en ervaar je welke oude patronen je kunt loslaten. Sterker nog: alleen het inzicht verandert al hoe jij erin staat.

Onder begeleiding van 2 ervaren systemisch werkers komen we met max. 12 mensen bij elkaar. Bij een bijeenkomst van een dagdeel (ochtend, avond of middag) kunnen we de systemen van 2 deelnemers uitwerken. De 10 andere deelnemers zullen mogelijk worden gevraagd om deel te nemen aan de opstelling van een systeem. Door hier letterlijk in te gaan staan, maar ook door het te observeren, zul je inzichten krijgen die er voor jou toe doen, ook als het niet jouw unieke systeem betreft.

We organiseren ook bijeenkomsten van een hele dag. Tijdens deze dag vertellen we je ook meer over de achtergrond van systemisch werk. Deze dag staat in het teken van veel oefenen in kleine groepjes, zodat iedereen aan bod komt met een vraag die voor hem/haar actueel is. Voor degene met een prangende vraag is er de mogelijkheid om een grote opstelling te doen. Hiervan kunnen we er 2 á 3 doen tijdens deze dag.

We nemen de tijd voor wat speelt, op een heerlijke locatie in het midden van het land en uiteraard met een gezonde en super smakelijke lunch, welke is inbegrepen.

Dat wat je onbewust deed, word je je bewust….

We gaan aan de hand van jouw vraagstuk je (familie)systeem opstellen om het patroon te doorbreken en een fundamentele verandering te veroorzaken.

Thema’s kunnen o.a. zijn:

 • Elke keer tegen dezelfde problemen aanlopen en je wilt hier nu echt verandering in brengen.
 • Moeite hebben om je mening te geven
 • Je hebt het gevoel dat je telkens alleen maar keihard aan het werk bent, terwijl je energie afneemt (dat kan gaan om jouw werk, maar ook in contact met de ander)
 • Je voelt een hoge verantwoordelijk. Zo doe jij de rot klussen omdat niemand anders ze oppakt.
 • Je wilt graag aardig gevonden worden en daardoor vind je het lastig om feedback te geven en om nee te zeggen.
 • Je merkt dat je twijfelt en het lastig vindt om keuzes te maken.
 • Je hebt vaak een oordeel over je leidinggevende of je hebt moeite met hiërarchie.
 • Je geeft voor je gevoel altijd meer dan dat je er voor terugkrijgt (bijv. salaris of waardering).
 • Verlangens
 • Angst
 • Schuldgevoelens
 • Relatieproblemen
 • Loopbaankeuze
 • Problemen op werk of studie
 • Stress
 • Tegenslag, rouw en verlies
 • Gezin

De investering is:

Dagdeel

Meekijken & leren van de opstelling van een ander en evt. representant staan in 'het veld'
35
 • korte uitleg over systemisch werk
 • meekijken en leren van de vraag en opstelling van een an
 • eventueel representant staan in ‘het veld’
 • inclusief koffie/thee/water en wat lekkers

Aanmelden:

Kijk hiernaast in de agenda welke datum in jouw agenda past en meld je aan.

Wil je even afstemmen voor je een besluit neemt? Dat kan natuurlijk!
Stuur een mail naar systemischinzicht@andersisuniek.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Jouw begeleiders

Anders is Uniek Training & Coaching, enneagram, Ilse van de Burgwal, mindset, topsport, mental coaching, coach, Woudenberg, authenticiteit, be bold be brave be you, eigen regie, systemisch werk, systemisch coachen, opstellingen, organisatieopstellingen, familieopstellingen, dynamieken, systsemisch, leider van je leven zijn, Opstellingen, familieopstellingen, organisatieopstellingen, Enneagram, trainingen, Enneagram trainingen, systemisch werk, systemisch coachen, themabijeenkomsten, anders is uniek, anders is uniek training en coaching, Ilse van de Burgwal, Woudenberg, coaching, coach, mental coach, eigen regie, leider van je eigen leven, leider van je leven, regie, authenticiteit, veerkracht, omgaan met tegenslagen, weerbaarheid

Ilse van de Burgwal

Na de nodige tegenslag weet Ilse, als oud-wereldkampioen rolstoelbadminton, als geen ander wat je nodig hebt om de leider te zijn van je eigen leven.

Na jaren als traffic manager te hebben gewerkt in de grafische industrie is Ilse door haar topsport in het trainers en coachingsvak gerold. Inmiddels is Ilse alweer een aantal jaren coach en trainer bij Anders is Uniek Training en Coaching. Daarnaast is Ilse bondscoach van het NL para-badminton team.

AGENDA

SYSTEMISCH IN FLOW HET NIEUWE JAAR IN OPSTELLINGDAG (HELE DAG)

Zaterdag 8 januari van 9.30 – 16.00 uur in Leusden.

(FAMILIE)OPSTELLING ALGEMEEN (OCHTEND)

Vrijdag 11 februari van 9.00-13.00 uur in Hoogland.